Βαθμολογία Super League 1: Ξέφυγε ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ πριν το ντέρμπι

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

Βαθμολογία Super League 1: Ξέφυγε ο Παναθηναϊκός από την ΑΕΚ πριν το ντέρμπι

Στο πρώτο του ματς για το 2023 ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αυτός που έπρεπε να είναι, επικρατώντας με 2-0 του Ιωνικού στη Νίκαια χάρη στα δύο υπέροχα τέρματα των Μπακαμπού και Φορτούνη, εκμεταλλευόμενος έτσι την ήττα-σοκ της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» μειώνοντας την απόσταση από την δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς.

Νωρίτερα έστω και δύσκολα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει με τους τρείς βαθμούς της νίκης από την έδρα του Λεβαδειακού, σε ένα ματς που «σημαδεύτηκε» από τη ρίψη δακρυγόνων στο ημίχρονο και τα επεισόδια πριν την έναρξη, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 1-0 χάρη στο τέρμα του Βέρμπιτς επιστρέφοντας έτσι στις νίκες φτάνοντας στους 42 βαθμούς.

Τέλος στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας, ΟΦΗ και Βόλος έμειναν στο 0-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Η βαθμολογία: 

Η επόμενη αγωνιστική:  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.