Ζερβίνιο: «Nα γράψω το όνομά μου στην ιστορία του Άρη»

«Ηρθα στον Άρη γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα»

Ζερβίνιο: «Nα γράψω το όνομά μου στην ιστορία του Άρη»

Ο Ζερβίνιο ήδη μπήκε στην καθημερινότητα του Άρη καθώς έκανε και την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκε τόσο στη συμφωνία του με τους «κίτρινους» όσο και στους στόχους του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Άρη για το καλωσόρισμα. Ο Άρης είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που με βοήθησαν, τον μάνατζερ μου αλλά και τον δικηγόρο μου μα περισσότερο τον πρόεδρο του Άρη ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με φέρει στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και μ’ έπεισε να έρθω στον Άρη».

Σε ερώτηση για τους στόχους του απάντησε ότι… «ήρθα στον Άρη γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχω υψηλό κίνητρο και μεγάλη φιλοδοξία. Θέλω να συνδέσω το όνομά μου με τη ιστορία του Άρη και να κάνουμε κάτι καλό.

Πέρυσι ήμουν στην Τουρκία, αντιμετώπισα έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν σημαίνει τίποτε γιατί τώρα είμαι καλά. Θέλω να δικαιώσω τους φίλους του Άρη, αλλά και τον πρόεδρο ο οποίος μου ανέλυσε το project της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θέλω να γράψω το όνομά μου στην ιστορία του Άρη κατακτώντας έναν τίτλο».

Σε ερώτηση για τις πληροφορίες που συνέλεξε σημείωσε ότι… «πήρα πληροφορίες από τον Μπακασέτα καθώς ήμασταν μαζί πέρυσι στην Τουρκία και μου είπε τα καλύτερα λόγια για το κλαμπ, για την ομάδα, τους φιλάθλους και την πόλη.

Μίλησα με τον πρόεδρο ο οποίος μου εξήγησε πολλά όπως για την τρέλα των οπαδών. Θέλω να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε αλλά και στην αγάπη του κόσμου. Να ανταποδώσω. Ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη δεν ήμουν χαμογελαστός γιατί προερχόμουν από ένα πραγματικά δύσκολο ταξίδι. Τώρα νιώθω μεγάλο κίνητρο στον Άρη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατέληξε αναφερόμενος στους παίκτες που θα συναντήσει στο «Κλ. Βικελίδης». «Με τον Ιτούρμπε ήμασταν μαζί στη Ρόμα για έναν χρόνο περίπου, κάναμε καλά πράγματα εκεί κι ελπίζω να γίνει το ίδιο και στον Άρη. Μίλησα επίσης τόσο με τον Ντουκουρέ όσο και με τον Νταμπό με τους οποίους είμαστε φίλοι και μου έδωσαν αρκετά καλά στοιχεία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.