H βαθμολογία της Super League 1: Παραμένει πρώτος ο Παναθηναϊκός

Οι «Πράσινοι» έχουν 6 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ

H βαθμολογία της Super League 1: Παραμένει πρώτος ο Παναθηναϊκός

Αμετάβλητη η κατάσταση στην κορυφή, αφού εύκολα ή δύσκολα οι τρεις ομάδες που προπορεύονται κέρδισαν και σε αυτή την αγωνιστική της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το «7 στα 7» και με το απόλυτο νικών, εξακολουθεί να έχει προβάδισμα έξι βαθμών από την δεύτερη θέση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ που σημείωσε μεγάλο «διπλό» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη.

Μεγάλης σημασίας και το «διπλό» του Ολυμπιακού μέσα στον ΟΦΗ, με τους «ερυθρόλευκους» να ισοβαθμούν με τον Βόλο, ενώ κι άλλο έδαφος έχασε ο ΠΑΟΚ που μετά την νέα ισοπαλία μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού.

Η βαθμολογία της Super League 1: 

1. Παναθηναϊκός 21 12-2

2. AEK 15 14-4

3. Ολυμπιακός 14 11-5

4. Βόλος 14 12-7

5. ΠΑΟΚ 12 7-5

6. Παναιτωλικός 10 12-10

7. Άρης 10 8-8

8. Ατρόμητος 8 9-7

9. Αστέρας Τρίπολης 7 6-7

10. Λαμία 7 3-6

11. ΟΦΗ 4 5-12

12. ΠΑΣ Γιάννινα  4 4-13

13. Λεβαδειακός 3 3-9

14. Ιωνικός 2 4-15

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα που θα ξεκινήσει στις 19:30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.