ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μάικλ Τζόρνταν: Δυσαρέσκεια για τις «αποκαλύψεις» περί πάρτι κοκαΐνης στους Μπουλς

Μάικλ Τζόρνταν: Δυσαρέσκεια για τις «αποκαλύψεις» περί πάρτι κοκαΐνης στους Μπουλς

Στα πρώτα επεισόδια του Last Dance ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε λόγο για πάρτι κοκαΐνης από τους παίκτες των Μπουλς στα ξενοδοχεία όπου διέμενε η αποστολή στη ρούκι σεζόν του στο ΝΒΑ (1984/85).

Οι δηλώσεις του ενόχλησαν τον Κρεγκ Χότζες, που εντάχθηκε στην ομάδα του Σικάγο το 1988 και κατέκτησε μαζί της δύο πρωταθλήματα.

«Με ενόχλησαν όσα είπε ο Μάικλ, γιατί σκέφτηκα τα παιδιά στα οποία αναφερόταν από εκείνη την ομάδα. Θα έπρεπε να εξηγήσουν στις οικογένειές τους που θα το έβλεπαν μαζί τους τι συνέβαινε», τόνισε ο 59χρονος άλλοτε σούτινγκ γκαρντ, που ήταν τρεις φορές νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων (1990-1992).

Μάλιστα, ο Χότζες θεωρεί πως κακώς οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ δεν παρουσίασαν και την πλευρά άλλων παικτών, όπως τη δική του, για ζητήματα όπως το συμβόλαιο του Σκότι Πίπεν ή τις «διαρροές» του Χόρας Γκραντ στον Τύπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήμουν κι εγώ συμπαίκτης του και δεν ξέρω πώς όλοι οι άλλοι μίλησαν σε αυτό το ντοκιμαντέρ εκτός από μένα», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.