K.Μητσοτάκης: «Εμείς δημιουργούμε πλούτο στην κοινωνία»! Ναι, το είπε έτσι ακριβώς!

Με το…αριστερό η Νότια Αμερική στο φετινό Μουντιάλ: Έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα εδώ και 52 χρόνια

Και οι τέσσερις χώρες που την εκπροσωπούν, δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη

Με το…αριστερό η Νότια Αμερική στο φετινό Μουντιάλ: Έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα εδώ και 52 χρόνια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Αρνητικό ξεκίνημα καταγράφουν οι ομάδες της Νότιας Αμερικής στο Μουντιάλ 2026, καθώς μετά από τέσσερις αγώνες δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν καμία νίκη, σημειώνοντας το χειρότερο ξεκίνημά τους εδώ και 52 χρόνια!

Παραδοσιακά οι νοτιοαμερικανικές ομάδες ξεχωρίζουν στα Παγκόσμια Κύπελλα για το θέαμα και το πάθος τους, ωστόσο η φετινή εικόνα προκαλεί προβληματισμό.

Συγκεκριμένα, η Βραζιλία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Μαρόκο, η Παραγουάη ηττήθηκε βαριά 4-1 από τις ΗΠΑ, ο Ισημερινός έχασε 1-0 από την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ η Ουρουγουάη έμεινε στο 1-1 με τη Σαουδική Αραβία.

Με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, η Νότια Αμερική έχει το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της μετά το Μουντιάλ του 1974, όταν η πρώτη νίκη ήρθε στο δέκατο παιχνίδι.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.