ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ-Περιστέρι 90-77: Mε 8 παίκτες νίκησε τα προβλήματα και πήρε πρόκριση στο Final 4

ΑΕΚ-Περιστέρι 90-77: Mε 8 παίκτες νίκησε τα προβλήματα και πήρε πρόκριση στο Final 4

Πριν την έναρξη του προημιτελικού με το Περιστέρι, η ΑΕΚ είχε ζητήσει την αναβολή του παιχνιδιού, αφού είχε μείνει με 8 παίκτες όλους κι όλους, εκ των οποίων ο έναςήταν εμπύρετος, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό και ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Η ΑΕΚ κατάφερε να συσπειρωθεί και να πάρει μια μεγάλη νίκη με πρόκριση με 90-77, κερδίζοντας το δικαίωμα να διεκδικήσει το κύπελλο Ελλάδας στο Final-4 που θα γίνει στο Ηράκλειο στις 18-20 Φεβρουαρίου 2022.

Το παιχνίδι άρχισε με τους κιτρινόμαυρους να προηγούνται με 6-2, αλλά το Περιστέρι αντέδρασε και με τους ΜακΚρι και Γκρέι μπροστάρηδες έκανε σερί 12-0, πέρασε μπροστά με 6-14 και έκλεισε το πρώτο 10λεπτο έχοντας το προβάδισμα (15-21).

Οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν τον ρυθμό και συνέχισαν απτόητοι και στη β’ περίοδο, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με +13 (15-28). Κάπου εκεί όμως, αφού πρώτα το παιχνίδι διακόπηκε για λίγο λόγω μεγάλης έντασης, η ΑΕΚ άρχισε να μειώνει σταδιακά τη διαφορά και τελικά προσπέρασε με 40-39 και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 48-45, έχοντας βάλει 33 πόντους στο δεύτερο 10λεπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.