ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έπιασαν τους “ταύρους” από τα κέρατα οι “πολεμιστές”

Έπιασαν τους “ταύρους” από τα κέρατα οι “πολεμιστές”

Το Γκόλντεν Στέιτ κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα μετά από 41 χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσει εκεί. Η παρέα του Στεφ Κάρι (27.) δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει και το Σικάγο με 106-94, διευρύνοντας το αήττητο  σερί της στο 14-0. Αν οι Γουόριορς κερδίσουν στα επόμενα δύο παιχνίδια τους Νάγκετς και Λέικερς, τότε θα έχουν πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του ΝΒΑ. Στο Ντένβερ ο Μπράντον Νάιτ έκανε ρεκόρ καριέρας με 38 πόντους, οδηγώντας τους Σανς στη νίκη, επί των γηπεδούχων Νάγκετς με 107-114. Ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε για περίπου έξι λεπτά, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει (0/1 τρίποντο). 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:  Νιου Όρλινς Πέλικανς-Σαν Αντόνιο Σπερς 104-90, Πόρτλαντ Μπλέιζερς-Λος Άντζελες Κλίπερς 102-91, Μπόστον Σέλτικς-Μπρούκλιν Νετς 120-95, Σάρλοτ Χόρνετς-Φιλαδέλφεια Σίξερς 113-88, Λος Άντζελες Λέικερς-Τορόντο Ράπτορς 91-102,  Ντάλας Μάβερικς-Γιούτα Τζαζ 102-93, Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντιτρόιτ Πίστονς 86-96, Μέμφις Γκρίζλις-Χιούστον Ρόκετς 96-84, Οκλαχόμα Σ. Θάντερ-Νιου Γιορκ Νικς 90-93. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.