ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παναθηναϊκός: «Δεν θα συμμετείχαμε σε μια παρωδία…»

Παναθηναϊκός: «Δεν θα συμμετείχαμε σε μια παρωδία…»

Πιστοί στις ηθικές αρχές και αξίες δήλωσαν οι παράγοντες του Παναθηναϊκού με ανακοίνωση που εξέδωσαν για την αναβολή του αγώνα της προσεχούς Δευτέρας στο ΟΑΚΑ εναντίον του ΠΑΟΚ. 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ΕΣΑΚΕ για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας (23/11) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω ανωτέρας βίας. Πιστός στις ηθικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει, ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το σχετικό αίτημα, από τη στιγμή που συντρέχουν τόσο σημαντικοί λόγοι και παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι συμπιεσμένο και η εύρεση εναλλακτικής ημερομηνίας δύσκολη. Άλλωστε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία και να αντιμετωπίσει εφηβική ομάδα ή ομάδα με τέσσερις ενεργούς παίκτες, κάτι που θα μειώνει το πρωτάθλημα και θα προσέβαλλε βάναυσα την ιστορία των δύο σωματείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτά θα ισχύσουν κανονικά για την ημερομηνία στην οποία ο  ΕΣΑΚΕ θα ορίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.