ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ιτούδης για την πρόκριση της ΤΣΣΚΑ: «Είχαμε καλό αμυντικό πλάνο»

Ιτούδης για την πρόκριση  της ΤΣΣΚΑ: «Είχαμε καλό αμυντικό πλάνο»

Στην αγκαλιά της κόρης του πανηγύρισε την πρόκριση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό της Euroleague ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στάθηκε ιδιαίτερα στο αμυντικό πλάνο της ομάδας του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παίκτες του που ακολούθησαν τις οδηγίες που τους είχε δώσει.

«Από την αρχή ελέγξαμε το παιχνίδι. Το ξεκίνημά μας ήταν φανταστικό και μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τις επόμενες τρεις περιόδους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξή του. Μπροστά μας έχουμε άλλη μία πρόκληση την Κυριακή», επισήμανε στις πρώτες του κουβέντες ο Ιτούδης και συνέχισε:

«Είχαμε πολύ καλή στρατηγική, δουλέψαμε πάνω στο πλάνο που είχαμε πει, ιδιαίτερα στην άμυνα κάναμε καλή δουλειά. Καταφέραμε με τον τρόπο παιχνιδιού μας να καταστρέψουμε το passing game της Λοκομοτίβ, η οποία διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Θέλω στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τους παίκτες μου διότι ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε πει πριν το παιχνίδι.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στον κορυφαίο παίκτη του αγώνα, Νάντο Ντε Κολό, ο Ιτούδης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Γάλλο γκαρντ: «Πήρε σωστές αποφάσεις και πέτυχε μεγάλα σουτ. Ακόμη και στην άμυνα ήταν πολύ επιθετικός.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.