ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επέκταση συμβολαίων ζητάει από τους 11 η Euroleague!

Επέκταση συμβολαίων ζητάει από τους 11 η Euroleague!

H στήλη είναι on fire. Επειδή τη διαβάζετε και τη ζητάτε συνέχεια, έχει γίνει το καλοκαιρινό must. Γι’ αυτό πάμε για το τρίτο σερί «Slam Dunk», το δικό μας three-peat δηλαδή.

* Ξεκινάμε με τα… καυτά νέα. Υπάρχει μια σοβαρή εξέλιξη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σήμερα θα γίνει μια αποκάλυψη μέσω της στήλης, η οποία θα συζητηθεί σε όλη την Ευρώπη. Η Euroleague έστειλε έγγραφο στις 11 ομάδες με συμβόλαιο Τύπου Α (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο), με τίτλο: Letter of extension of the circular agreement. Στο έγγραφο αυτό ζητάει την τροποποίηση του άρθρου 8.3.

* Για την ακρίβεια, ζητάει την επέκταση του συμβολαίου Euroleague – ομάδων μέχρι το 2026. Θυμίζουμε πως η πρώτη συμφωνία της διοργανώτριας αρχής με τις ομάδες έγινε επίσημη το 2012 και η δεύτερη το 2015. Άρα, επειδή το πρώτο κομμάτι συμβολαίων εκπνέει το 2022, η Euroleague θέλει να είναι νομικά καλυμμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.