Επιστροφή μετά από 15 χρόνια – Στην ΑΕΚ ο Νίκος Ζήσης

Επιστροφή μετά από 15 χρόνια – Στην ΑΕΚ ο Νίκος Ζήσης

Η ΑΕΚ είχε βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ Ρος για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι δύο παίκτες που είχαν ξεχωρίσει, από πλευράς των ανθρώπων της ομάδας ήταν οι Σεμάζ Κρίστον και ΝτεΆντρε Κέιν, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να μην παίρνει όμως οριστική απόφαση, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα.

Στην πορεία, ωστόσο προέκυψε και μια περίπτωση που ήταν πιο ιδιαίτερη από κάθε άλλη, αυτή του Νίκου Ζήση. Ο πολύπειρος γκαρντ αποτέλεσε παίκτη της ΑΕΚ από το 2000 έως το 2005 καταφέρνοντας να «φτιάξει» το όνομά του μέσα από την παρουσία του στην Ένωσης. Άλλωστε η παρουσία του στην ΑΕΚ τον βοήθησε να πάρει μεταγραφή στην Μπενετόν Τρεβίζο και έκτοτε να αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σιένα, Ούνικς Καζάν, Μπιλμπάο, Φενέρμπαχτσε, Μπάμπεργκ και Μπανταλόνα, έχοντας μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη τίτλους, διακρίσεις και αναγνώριση.

Η Ένωση κινήθηκε συντονισμένα και μεθοδικά για την περίπτωσή του και η υπόθεση πλέον έχει φτάσει μια… ανάσα από το τελικό deal. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ώρες, ολοκληρώνοντας έτσι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή που αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ.

Το σοκ του τραυματισμού του Νίκου Γκίκα ήταν μεγάλο, με την Ένωση να ρίχνει το βάρος ώστε να πάρει έναν παίκτη που να μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του πλέι μέικερ και ταυτόχρονα να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στο υπάρχον σύνολο. Για το λόγο αυτό ξεχώρισε η περίπτωση του Έλληνα πλέι μέικερ, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Μπανταλόνα.

Επί εποχής Μάκη Αγγελόπουλου η ΑΕΚ έκανε αρκετές προσπάθειες για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής ομάδας, όμως μέχρι και το καλοκαίρι κάθε προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα. Όλα άλλαξαν όμως τις τελευταίες ώρες, όταν και η Ένωση έκανε την πρότασή της για να κάνει δικό της τον Ζήση, με την πρόταση που του κατέθεσε να τον καλύπτει απόλυτα και έτσι να βρίσκεται πια προ των πυλών ενός πολύ σπουδαίου deal που αναμένεται να δυναμώσει πάρα πολύ το ρόστερ της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Τα πάντα αναμένεται να πάρουν τον δρόμο τους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις, με την μεγάλη επιστροφή του Νίκου Ζήση στην ΑΕΚ να είναι πια θέμα ωρών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χ.Τσάλτας – sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.