ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Euroleague: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ την Μπασκόνια

Euroleague: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ την Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ την Μπασκόνια για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά από μία εβδομάδα αποχής, λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού που «χτύπησαν» την ομάδα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει… στη δράση της Euroleague. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε (21:00, Novasports 1HD) στο ΣΕΦ την Μπασκόνια, με στόχο να πάρουν τη νίκη παρά τις πολλές απουσίες που θα έχουν.

Όπως παραδέχθηκε και στην χθεσινή (25/11) συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας για διάφορους λόγους δεν μπορεί να υπολογίζει σε 5 παίκτες (μεταξύ αυτών και ο τραυματίας Άαρον Χάρισον), ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία και η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Το σημερινό «πρώτο μενού» της 11ης ημέρας περιλαμβάνει συνολικά έξι αγώνες, με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην Ρεάλ Μαδρίτης (19:00) να «κλέβει την παράσταση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης (19:00)
  • Ερυθρός Αστέρας – Αναντολού Εφές (20:00)
  • Ζάλγκιρις Κάουνας – Ζενίτ (20:00)
  • Άλμπα Βερολίνου – Χίμκι (21:00)
  • Ολυμπιακός – Μπασκόνια (21:00)
  • Μακάμπι – Αρμάνι Μιλάνο (21:05)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.