ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

E.Καντέρ στα ελληνικά: «Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζήτησε τη σύλληψή μου» (βίντεο)

E.Καντέρ στα ελληνικά: «Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ζήτησε τη σύλληψή μου» (βίντεο)

Ο Τούρκος άσος του ΝΒΑ, ο οποίος αναγνωρίζει την στήριξή που λαμβάνει από την Ελλάδα λόγω των τεταμένων σχέσεων με την Τουρκία εξαιτίας της πολιτικής του Ερντογάν, έκανε μια ανάρτηση στο twitter στα ελληνικά κάνοντας γνωστό ότι ζητήθηκε επίσημα η σύλληψη του.

«Όλο αυτό δείχνει ότι ο δικτάτορας Ερντογαν δεν πιστεύει και δεν καταλαβαίνει την έννοια της ελευθερίας του λόγου. Με απειλεί με σύλληψη και παίρνει νομικα μέτρα εναντίον μου επειδή λέει ότι τον προσβάλλω με όσα λέω», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Χθες, Τρίτη (11/5), μίλησε στην κάμερα του OPEN για το αίτημα σύλληψής του υπογραμμίζοντας ότι παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Ο δικτάτορας Ερντογάν στην πραγματικότητα δεν πιστεύει ούτε καταλαβαίνει την έννοια της ελευθερίας λόγου. Με απειλεί με σύλληψη και λαμβάνει νομικά μέτρα εναντίον μου, επειδή λέει οτι τον προσβάλλω. Κι όλα αυτά σε έναν παίκτη του NBA, όπως εγώ. Φανταστείτε τι κάνει σε αθώους πολίτες που δεν έχουν τα ίδια προνόμια ή τη δύναμη που έχω εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε: «Πρόκειται για τεράστια κατάχρηση εξουσίας και απόλυτη περιφρόνηση της ελευθερίας. Όσο θα συνεχίζει να καταπιέζει τους συμπατριώτες μου και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα συνεχίζω να τον αντιμάχομαι και να φωνάζω εναντίον του. Αυτό μου δίνει όλο και περισσότερους λόγους για να βγαίνω μπροστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.