Άλκης Καμπανός: Τουρνουά 3×3 στη μνήμη του από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος (φώτο)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αστυνομικοί - μέλη της Ε.Α.Υ.Θ. ή της Α.Ε.Α.Ε. και όσοι πολίτες επιθυμούν

Άλκης Καμπανός: Τουρνουά 3×3 στη μνήμη του από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος (φώτο)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3×3, στις 14 και 15 Μαΐου, στην πλατεία Αριστοτέλους, με τη συμμετοχή αστυνομικών και πολιτών, στην μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Στον ίδιο χρόνο και χώρο, θα λάβει χώρα η πρώτη αγωνιστική του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 3×3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ). Ο συγκερασμός των δύο δράσεων θα είναι υψηλού συμβολισμού και θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, από την καρδιά της Θεσσαλονίκης, προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν πρέπει να σκοτώνει.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αστυνομικοί που είναι μέλη της Ε.Α.Υ.Θ. ή της Α.Ε.Α.Ε. και όσοι πολίτες επιθυμούν. Όσοι αστυνομικοί δεν είναι μέλη των Ενώσεων θα μπορούν κατά την προσέλευσή τους να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής και να συμμετάσχουν στο τουρνουά.

Οι ομάδες θα είναι τετραμελείς και θα αποτελούνται από τουλάχιστον δύο αστυνομικούς έκαστη.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται από τον αρχηγό κάθε ομάδας, ο οποίος θα είναι υποχρεωτικά αστυνομικός,. μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο [email protected] και στο [email protected] μέχρι την Παρασκευή 6-5-2022.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης), του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
alkis_kabanos_afisa_tournoua
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.