Μπάσκετ γυναικών: Ο Ολυμπιακός «λύγισε» τον Παναθηναϊκό και έκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο (76-69)

Δύο νίκες μακριά από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ γυναικών: Ο Ολυμπιακός «λύγισε» τον Παναθηναϊκό και έκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο (76-69)

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών στο μπάσκετ έκανε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 76-69 του Παναθηναϊκού στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ και έκαναν το 2-1 στους τελικούς, με τον τίτλο να καταλήγει στην ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τέσσερις νίκες.

Οι «πράσινες» αγωνίστηκαν χωρίς την Ριντ που έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή, ενώ οι γηπεδούχες έχασαν κατά τη διάρκεια του αγώνα την Σταμάτη με τραυματισμό.

Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Γκούσταφσον με 24 πόντους έχοντας και 11 ριμπάουντ, με την Νικολοπούλου να πετυχαίνει 13 πόντους και την Σταμολάμπρου 11.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Παναθηναϊκό κορυφαία ήταν η Χριστινάκη με 24 πόντους ενώ 15 πόντους πρόσθεσε η Κάρτερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.