ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 64-77: Το «τριφύλλι» στον τελικό με τον Ολυμπιακό

Το ντέρμπι θα διεξαχθεί το Σάββατο 30/9 στις 20:30

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 64-77: Το «τριφύλλι» στον τελικό με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του μαχητικού ΠΑΟΚ με 77-64 στον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup στη Ρόδο και προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου (30/9, 20:30), όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, διεκδικώντας τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο μπάσκετ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έθελξε με την απόδοση του, εμφανίζοντας δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακός επιθετικά, με τον ΠΑΟΚ να μένει μέσα στη διεκδίκηση του αγώνα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι πράσινοι ανέβασαν στροφές, για την ακρίβεια πάτησαν τέρμα το γκάζι, ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και έφτασαν εύκολα στη νίκη κόντρα σ’ έναν Δικέφαλο που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι, το «τριφύλλι» προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (30/9, 20:30) με φόντο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Ματίας Λεσόρ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των “πράσινων”, με τον Κάιλ Γκάι να προσθέτει 14 πόντους, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Κώστας Σλούκας με 8 πόντους και 7 ασίστ.

Για τον ΠΑΟΚ, ο Τζαμούνι ΜακΝίς είχε 19 πόντους και ο Άντριου Χάρισον 13 πόντους. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στον μικρό τελικό (17:00, ΕΡΤ3).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-22, 33-38, 45-65, 64-77.

ΠΑΟΚ (Τακιανός): Φλάτεν (0/7 σουτ), Γκίλμορ 7, ΜακΝίς 19 (10 ριμπάουντ), Χάρισον 13 (1/6 τρίποντα), Τσιακμάς, Τσαϊρέλης 8, Φρίντρικσον 5, Μαργαρίτης 3 (1), Αρσενόπουλος 7 (1), Σωτηρίου, Μπελιάουσκας 2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 1, Βιλντόσα 11 (3), Γκάι 14 (4), Μωραΐτης, Σλούκας 7 (1 τρίποντο, 7 ασίστ), Σαμοντούροβ, Γκραντ 6, Λεσόρ 20 (7 ριμπάουντ), Αντετοκούνμπο 4 (9 ριμπάουντ, 4 κοψίματα), Γκριγκόνις 3, Ερνανγκόμεθ 10 (2), Μαντζούκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.