ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΟΑΚΑ: 3D απεικόνιση της ανακαινισμένης κεντρικής σουίτας του σταδίου

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να περιηγηθούν στη σουίτα μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους

ΟΑΚΑ: 3D απεικόνιση της ανακαινισμένης κεντρικής σουίτας του σταδίου

Μια «κλεφτή ματιά» στην ανακαινισμένη κεντρική σουίτα του ΟΑΚΑ, μας επιτρέπει να ρίξουμε η τεχνολογία!

Εταιρεία δημιούργησε μία 3D πανοραμική περιήγηση της σουίτας του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να μπορούμε να περιηγηθούμε μέσω του υπολογιστή ή του κινητού μας, στο χώρο.

Οι δημιουργοί έχουν ενσωματώσει δύο διαφορετικές προβολές (μέρα / νύχτα), και η εναλλαγή γίνεται από το εικονίδιο που βρίσκεται επάνω δεξιά.

Μέσα από το βίντεο ο διαδικτυακός επισκέπτης μπορεί να αποκτήσει μία μοναδική εμπειρία επιλέγοντας την κατεύθυνση που θα κινηθεί.

Όπως μπορείτε να δείτε, η κεντρική σουίτα του ΟΑΚΑ έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο χώρο με επιλεγμένα υλικά και χρώματα που παραπέμπουν στην Ελλάδα.

Οι λιτές αλλά πολυτελείς γραμμές κυριαρχούν, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη μελέτη και επιλογή του φωτισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.