ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-1: «Ανάσα» με ανατροπή για τους Κρητικούς

Ξέφυγαν από τον πάτο της Super League

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-1: «Ανάσα» με ανατροπή για τους Κρητικούς

Μια μεγάλης σημασίας νίκη (2-1) επί του Λεβαδειακού, στην προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό από τη Super League, πήρε ο ΟΦΗ, με ανατροπή.

Αν και βρέθηκαν πίσω μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, λόγω αυτογκόλ του Ντουρμισάι, οι Κρητικοί έφεραν… τούμπα το ματς και τελικά έφτασαν στο τρίποντο, το οποίο τους βγάζει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League, έχοντας πλέον 10 βαθμούς.

Αντίθετα, στον… πυθμένα του πίνακα έμειναν οι Βοιωτοί, οι οποίοι μαζί με τον Ιωνικό είναι οι ομάδες που έκλεισαν τον πρώτο γύρο με 7 μόλις βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε «ήρωα» για τους Κρητικούς, από αρχικά μοιραίος, μετατράπηκε ο Ντουρμισάι, που πέτυχε το γκολ της ανατροπής στο 82ο λεπτό, αφού πρώτα στο 74′ ο Νέιρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.