Οι οδηγίες της αστυνομίας για τη μετάβαση των οπαδών στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου

Θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου

Οι οδηγίες της αστυνομίας για τη μετάβαση των οπαδών στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου

Η ανακοίνωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 και ώρα 20:00 στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ» και στο πλαίσιο διευκόλυνσης των θεατών κατά τη μετάβασή τους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

-Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 1 έως 7Α και τις θύρες 31 έως 35, θα εισέρχονται από τις πύλες 4 και 35 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. από τη Λεωφόρο Κύμης και το σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

-Οι θεατές που είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια για τις θύρες 11Β έως 17 και τις θύρες 19 έως 22, θα εισέρχονται από τις πύλες 12 και 19 και θα έχουν πρόσβαση στο συγκρότημα Ο.Α.Κ.Α. είτε από την ανατολική είσοδο είτε από την οδό Αγησιλάου (πεζογέφυρα ΙΑΣΩ).

Οι είσοδοι της εξωτερικής περιμέτρου του συγκροτήματος Ο.Α.Κ.Α. και οι θύρες των κερκίδων, όπου θα πραγματοποιείται έλεγχος των εισιτηρίων και των εισερχομένων θα ανοίξουν την 16.00 ώρα της 21-05-2022.

Επιπλέον, οι θεατές που θα μετακινηθούν οργανωμένα με λεωφορεία και οχήματα, από τη Θεσσαλονίκη και την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη προς την Αθήνα, το πρωί της ίδιας ημέρας (21-05-2022) και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 06:00 – 08:00 θα συγκεντρωθούν για τη διενέργεια ελέγχου στα διόδια Μαλγάρων. Εν συνεχεία κατά την άφιξή τους στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., θα αποβιβάζονται και θα κατευθύνονται στις πύλες 12 και 19 από όπου θα εισέρχονται στις θύρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούνται οι θεατές (τόσο οι ενήλικοι όσο και οι συνοδευόμενοι ανήλικοι) να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο – πρωτότυπα) για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων, ώστε να αποφευχθεί άσκοπη ταλαιπωρία τους.»

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.