ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Lady Gaga… φέρνει 5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε σποτ στον τελικό του ράγκμπι την Κυριακή στο Σαν Φραντσίσκο

H  Lady Gaga… φέρνει 5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε σποτ στον τελικό του ράγκμπι την Κυριακή στο Σαν Φραντσίσκο

Τον τελικό του αμερικανικού φούτμπολ (ράγκμπι) θα φιλοξενήσει την Κυριακή το στάδιο του Σαν Φραντσίσκο, όμως τα «φώτα» δεν θα τα συγκεντρώσουν οι «αστέρες» του αθλήματος, αλλά η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ της ποπ μουσικής.

Η Lady Gaga θα είναι αυτή που θα τραγουδήσει στο κέντρο του σταδίου τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, όπως γίνεται παραδοσιακά σε αγώνες Super Bowl. Ο φετινός έχει και επετειακό χαρακτήρα, καθώς κλείνει πλέον μισό αιώνα ζωής. Είναι το 50ό Super Bowl, δηλαδή φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε.

To Super Bowl είναι η σημαντικότερη και δημοφιλέστερη ετήσια διοργάνωση του αμερικανικού ποδοσφαίρου και εδώ και χρόνια το πιο ακριβοπληρωμένο από την τηλεόραση αθλητικό γεγονός παγκοσμίως. Για αυτό πάντα οι παραγωγοί φροντίζουν να μεταδοθεί ένα υπερθέαμα.

Ειδικά για αυτή την επέτειο, πέρα από τη Lady Gaga έχουν κληθεί κι άλλα «αστέρια», όπως η Μπιγιονσέ, οι Coldplay και ο Μπρούνο Μαρς, οι οποίοι θα τραγουδήσουν στο ημίχρονο. Έτσι, το ποσό που ορίστηκε για τον διαφημιστικό χρόνο των 30 δευτερολέπτων, έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού το δίκτυο CBS, που έχει τα δικαιώματα, ζητά 5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε σποτ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία, φέτος στον τελικό θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Ντένβερ Μπρόνκος με τους Καρολίνα Πάνθερς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.