ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εν ενεργεία αστυνομικοί εμπλέκονται στην επίθεση κατά του Θανάση Τζήλου!

Εν ενεργεία αστυνομικοί εμπλέκονται στην επίθεση κατά του Θανάση Τζήλου!

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, ο ένας εκ των δύο δραστών που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την Αστυνομία είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα του Πειραιά και κάτοικος Κορυδαλλού. Για τον δεύτερο εκ των συλληφθέντων δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες, παρά μόνο ότι ερευνάται η σχέση του με μεγάλη ποδοσφαιρική ΠΑΕ.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΠΟΡFM, στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα δύο άτομα, οι οποίοι μάλιστα είναι ενεργεία αστυνομικοί. Ο πρώτος φέρεται να είναι 49 ετών και να έχει τον βαθμό του υπαστυνόμου Α’ και ο άλλος 36 ετών και να έχει τον βαθμό του ανθυπαστυνόμου.

Τα στοιχεία των δύο πρώτων έχουν ταυτοποιηθεί από την ελληνική αστυνομία και εις βάρος τους έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβασης του νόμου περί όπλων. Ο 46χρονος έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ληστείες, ενώ ο δεύτερος, ο 27χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα την Τρίτη (29/1) η ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες είναι δύο ημεδαποί, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για δύο άτομα με τα αρχικά Δ.Μ. και Χ.Π., οι οποίοι είναι ηλικίας 46 και 27 ετών αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.