ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ: Ανοίγει υποθέσεις πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με δύο ελληνικές ΠΑΕ

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ: Ανοίγει υποθέσεις πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με δύο ελληνικές ΠΑΕ

Με το «ίδιο νόμισμα» θα προσπαθήσει να κάνει τον Ολυμπιακό να πληρώσει η ομάδα της θεσσαλονίκης.

Πηγές της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ανέφεραν στη «Live Sport» ότι «ομάδα ειδικών συλλέγει στοιχεία και εξετάζει το ενδεχόμενο αν μπορεί να θέσει θέμα πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με δύο ΠΑΕ της Super League».

Σε περίπτωση που βρεθούν στοιχεία που να αποδεικνύουν τη συγκεκριμένη παράβαση, τότε θα γίνει αναλυτική ενημέρωση στον Ιβάν Σαββίδη και αυτός θα αποφασίσει αν θα γίνει ή όχι η σχετική καταγγελία στην ΕΕΑ.

Στο μεταξύ στον ΠΑΟΚ δεν χάνουν χρόνο για τις επόμενες κινήσεις στην προσπάθεια να ανατρέψουν την εισήγηση της ΕΕΑ ότι υπάρχει δηλαδή σχέση συνιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Η απόφαση για προσφυγή στο CAS ήταν ειλημμένη πριν καν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Όπως γράφει η «Live Sport», έχουν ήδη δρομολογηθεί οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει άμεσα το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά από πρωτοβουλία και επαφές του επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας, Αχιλλέα Μαυρομάτη, έχει επιλεγεί ήδη μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Ελβετία, το οποίο έχει ειδίκευση σε υποθέσεις που εκδικάζονται στο CAS.

Βάσει της νομοθεσίας ο ΠΑΟΚ έχει περιθώριο 21 ημερών να καταθέσει την προσφυγή στο CAS και ήδη προχωρά η διαδικασία μετάφρασης των 42 σελίδων της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά και όλων των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την προσφυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφυγή στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης θα γίνει με την επιλογή της ταχείας διαδικασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.