H Β.Μπράιαντ έδιωξε τη μητέρα της από το σπίτι – «Εγώ πενθώ κι εκείνη βγαίνει στην τηλεόραση»

H Β.Μπράιαντ έδιωξε τη μητέρα της από το σπίτι – «Εγώ πενθώ κι εκείνη βγαίνει στην τηλεόραση»

Η Βανέσα Μπράιαντ πενθεί το χαμό του συζύγου της Κόμπι και της 13χρονης κόρης τους Τζιάνα, ύστερα από πτώση ελικοπτέρου τον περασμένο Ιανουάριο στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας, στις ΗΠΑ.

Η χήρα του θρυλικού γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την τραγωδία, που αποδεκάτισε την οικογένειά της. Ωστόσο, η μητέρα της Σοφία Λέιν, έχει το μυαλό της σε άλλα πράγματα, υλικά.

Οι δύο γυναίκες συνεχίζουν πλέον δημόσια την αντιπαράθεσή τους, που ξεκίνησε όταν η Βανέσα Μπράιαντ έδιωξε τη μητέρα της από το σπίτι και της ζήτησε να της επιστρέψει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, όπως ισχυρίζεται η τελευταία.

Η Σοφία Λέιν κατηγόρησε για πολλά πράγματα την 38χρονη κόρη της, εκείνη όμως βγήκε στην αντεπίθεση, δηλώνοντας πως όσα υποστηρίζει δεν ισχύουν: «Ο σύζυγός μου και η κόρη μου πέθαναν απροσδόκητα κι όμως η μαμά μου έχει το θράσος να δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση μιλώντας αρνητικά για εμένα, ενώ κάνει πως κλαίει για ένα αυτοκίνητο κι ένα σπίτι που δεν ήταν στο όνομά της.

Έβγαλε όλα τα διαμάντια της, άδειασε το διαμέρισμά που της είχα δώσει κι έβαλε τα έπιπλα σε αποθήκη, ώστε να φαίνεται πως την έχω αφήσει χωρίς υποστήριξη. Ο σύζυγός μου κι εγώ την έχουμε στηρίξει οικονομικά τα τελευταία 20 χρόνια και συνεχίζω να το κάνω, εκτός από τη μηνιαία διατροφή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δημοσιεύματα, δεν ήταν συναισθηματικά και σωματικά παρούσα τόσο στις κόρες μου όσο και σε εμένα μετά το θάνατο του συζύγου και της κόρης μου. Κοιτάζοντας μπροστά, βλέπω τι είναι πιο σημαντικό για την μητέρα μου και είναι κάτι παραπάνω από οδυνηρό. Ελπίζω πως αυτή η δημόσια προβολή των προσωπικών μας σχέσεων θα σταματήσει εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.