ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Τέβες μετά τον θάνατο του Μαραντόνα – Έμεινε εκτός αποστολής με τη Νιούελς

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Τέβες μετά τον θάνατο του Μαραντόνα – Έμεινε εκτός αποστολής με τη Νιούελς

Σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση δεν βρίσκεται ο Κάρλος Τέβες, ειδικά μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

O «απάτσι» δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του ινδάλματός του γι’ αυτό και ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για τον προσεχές αγώνα με τη Νιούελς.

Εκτός από την τραγική είδηση για τον Μαραντόνα, ο Τέβες βρίσκεται αντιμέτωπος και με την ιδιαίτερη κατάσταση του θετού του πατέρα, ο οποίος νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό κι η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και πρόσφατα, ο έμπειρος επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς δεν είναι στα καλύτερα του και πόσω μάλλον αυτές τις ώρες μετά τον θάνατο του Ντιεγκίτο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.