ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Την άρση του περιορισμού θεατών στο 30% της χωρητικότητας των γηπέδων αποφάσισε η UEFA

Την άρση του περιορισμού θεατών στο 30% της χωρητικότητας των γηπέδων αποφάσισε η UEFA

Την άρση του περιορισμού θεατών στο 30% της χωρητικότητας των γηπέδων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της UEFA.

Όπως ανακοίνωσε, από τις αρμόδιες αρχές της κάθε χώρας θα κρέμεται πλέον η απόφαση για το αν και μέχρι ποιο ποσοστό θα επιτρέπεται η παρουσία θεατών στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Η απόφαση αυτή ελήφθη εν όψει του EURO 2020, το οποίο μετά την αναβολή του πέρυσι λόγω του κορωνοϊού, αναμένεται να διεξαχθεί το καλοκαίρι (11 Ιουνίου-11 Ιουλίου) σε δώδεκα διαφορετικές χώρες. Η UEFA θέλει να δει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στις εξέδρες, ενώ έχει προειδοποιήσει ότι θα αποκλείσει διοργανώτριες πόλεις, αν δεν επιτραπεί έστω και μερικώς η παρουσία φιλάθλων.

Παράλληλα, αποφάσισε να διατηρήσει σε ισχύ την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων σε εκτός έδρας αγώνες. Το μέτρο θα επανεξεταστεί πριν τους τελικούς του Champions League στην Κωνσταντινούπολη και του Europa League στο Γκντανσκ. Ακόμη, η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ενέκρινε τη δυνατότητα πραγματοποίησης πέντε αλλαγών στους αγώνες της τελικής φάσης του EURO 2020, της τελικής φάσης του Nations League και των πλέι-άουτ της ίδιας διοργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.