ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γνωστός παίκτης του NBA κατηγορείται ότι χτύπησε τον 6χρονο γιο του (φώτο)

Η γυναίκα του προσκόμισε τα σχετικά αποδεικτικά στο δικαστήριο

Γνωστός παίκτης του NBA κατηγορείται ότι χτύπησε τον 6χρονο γιο του (φώτο)

H πρώην σύζυγος του NBAer, Ρισόν Χολμς, κατηγορεί τον παίκτη των Σακαραμέντο Κινγκς για ενδοοικογενειακή βία υποστηρίζοντας ότι χτύπησε σοβαρά τον 6χρονο για τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλέξις Χολμς, ισχυρίζεται πως κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού της, ο Αμερικανός αθλητής έγινε βίαιος προς τον γιο τους, σε σημείο που το παιδί γέμισε αίματα.

Ο ίδιος ο Ρισόν Χολμς πάντως διέψευσε τα πάντα και δήλωσε σχετικά τα εξής: «Δεν ασχολούμαι ποτέ με οποιαδήποτε κατηγορία. Όμως, όταν έχει να κάνει με τον γιο μου, πρέπει να μιλήσω. Πρέπει να είστε ανόητοι για να πιστεύετε κάτι τέτοιο για εμένα. Η καρδιά μου χτυπάει για τον γιο μου. Ζω για να τον κάνω χαρούμενο και ποτέ δεν θα μπορούσα να σηκώσω χέρι πάνω του».

Την υπόθεση σχολίασε δε και η μητέρα του, Λιντέσια Χολμς, η οποία δήλωσε: «Όσοι πιστεύετε τέτοιες αηδίες, εύχομαι να σας βοηθήσει ο Θεός. Η αλήθεια θα βγει στη φόρα. Ο γιος μου αγαπάει το παιδί του. Αυτή είναι μια προσπάθεια για να χάσει την επιμέλειά του. Μην λέτε ψέματα για τον γιο μου. Τώρα θα έχετε να κάνετε μαζί, ψεύτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.