ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λίβερπουλ: Tρέλανε τους συμπαίκτες του ο Κ.Τσιμίκας για να αποκτήσει δικό του τραγούδι (βίντεο)

Ο Κ,Τσιμίκας ήταν αποφασισμένος να νικήσει

Λίβερπουλ: Tρέλανε τους συμπαίκτες του ο Κ.Τσιμίκας για να αποκτήσει δικό του τραγούδι (βίντεο)

Ο Κώστας Τσιμίκας συμμετείχε στο παιχνίδι που οργάνωσε ένας εκ των χορηγών της Λίβερπουλ και έφτασε στο σημείο να «ικετεύει» τους συμπαίκτες του για να του τραγουδήσουν το σύνθημά του… το οποίο δεν υπήρχε!

Μέχρι που ανέλαβε τελικά ο Ιμπραΐμα Κονατέ, λέγοντας ό,τι του ερχόταν εκείνη την ώρα.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι του χορηγού των κόκκινων συμμετείχαν τρεις παίκτες και συγκεκριμένα ο Τσιμίκας και οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Ντιόγκο Ζότα. Μία από τις προκλήσεις, λοιπόν, ήταν το να πείσουν έναν συμπαίκτη τους να τραγουδήσει τα συνθήματα που έχουν για αυτούς οι οπαδοί της Λίβερπουλ.

Σε ό,τι αφορά τον Έλληνα πλάγιο μπακ λοιπόν, υπήρχαν δύο προβλήματα: Πρώτον, κανείς συμπαίκτης του δεν δεχόταν να τραγουδήσει. Δεύτερον, ακόμη κι αν ήθελε κάποιος να τραγουδήσει, δεν υπήρχε σύνθημα.

Ο Τσιμίκας, όμως, ήταν αποφασισμένος να νικήσει και τελικά έπεισε τον Κονατέ να τον βοηθήσει, με την προσπάθεια να ολοκληρώνεται με τα γέλια των υπόλοιπων αφού ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός απλά έλεγε ό,τι του ερχόταν εκείνη τη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.