ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

OPAP Arena: Η Grassform εξηγεί γιατί ο χλοοτάπητας είχε αυτή την εικόνα στο Ελλάδα-Ολλανδία

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου της OPAP Arena στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ολλανδία ήταν κακή, ενώ πολλά ήταν τα παράπονα που εξέφρασαν παίκτες των «οράνιε»

OPAP Arena: Η Grassform εξηγεί γιατί ο χλοοτάπητας είχε αυτή την εικόνα στο Ελλάδα-Ολλανδία

Το τι συνέβη με την OPAP Arena στο ματς Ελλάδα-Ολλανδία εξήγησε ο υπεύθυνος της εταιρίας Grassform, που έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων της Super League.

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου της OPAP Arena στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ολλανδία ήταν κακή, ενώ πολλά ήταν τα παράπονα που εξέφρασαν παίκτες των «οράνιε». Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις των Φαν Ντάικ και Βέγκχορστ, οι οποίοι έκαναν λόγο για τον χειρότερο αγωνιστικό χώρο που έχουν αγωνιστεί.

Εξηγήσεις για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της ΑΕΚ έδωσε ο υπεύθυνος της εταιρίας Grassform, Αντώνης Γκριμότσης, ο οποίος έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στη Super League. Με ανάρτησή του στο Facebook επισήμανε πως ο χλοοτάπητας στην OPAP Arena βρίσκεται σε διαδικασία επανασποράς και το πρόβλημα ήταν μόνο αισθητικό, καθώς ήταν απόλυτα ασφαλής.

Αναλυτικά, ο Γκριμότσης έγραψε: «Μια μικρή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Ο χλοοτάπητας στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ βρίσκεται σε διαδικασία επανασποράς για την οποία είναι ενήμερη η διοργανώτρια αρχή, η εθνική Ολλανδίας και φυσικά η εθνική Ελλάδας. Πρόκειται για τακτική, ετήσια διαδικασία η οποία γίνεται στην διακοπή του πρωταθλήματος, απλώς στην περίπτωση μας αυτή δεν υπάρχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αγωνιστικός χώρος είναι απόλυτα ασφαλής και εύπαικτος με μια αισθητική απόκλιση λόγω των απαραίτητων, επιθετικών εργασιών. Η ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ έχει πιεσμένο πρόγραμμα από την έναρξη λειτουργίας της, κάτι που τώρα ρυθμίζεται. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η εταιρεία συντήρησης έχουν τον έλεγχο και είναι θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος οριστικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.