Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Λοντίγκιν για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ

Οι... πράσινοι «έκλεισαν» για τα επόμενα δύο χρόνια τον Γιούρι Λοντίγκιν ως ελεύθερο απ' τον ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Λοντίγκιν για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ

Από τη θέση του τερματοφύλακα ξεκίνησε η ενίσχυση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι… πράσινοι «έκλεισαν» για τα επόμενα δύο χρόνια τον Γιούρι Λοντίγκιν ως ελεύθερο απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μία εξέλιξη που, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσει σε άλλο σύλλογο τον Σωκράτη Διούδη, έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι» (ο ατζέντης του μιλάει με ομάδες του εξωτερικού).

Ο 32χρονος γκολκίπερ, με εξαιρετικές εμφανίσεις στον ενάμισι χρόνο που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και με πολύ καλό βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί για 5,5 χρόνια στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 και θα υπογράψει/ανακοινωθεί επίσημα μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων.

Στον ενάμισι χρόνο που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Λοντίγκιν μέτρησε 50 συμμετοχές, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του σε 20 περιπτώσεις.

Το βιογραφικό του νέου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού

Ο 32χρονος τερματοφύλακας είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική Ρωσίας, αλλά διαθέτει ελληνικό διαβατήριο και μάλιστα φόρεσε 3 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας σε μικρότερη ηλικία.

Ο ύψους 1.87μ. γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του απ’ την ακαδημία της Ξάνθης, απ’ όπου δόθηκε δανεικός στον Εορδαϊκό το 2010.

Επέστρεψε στην Ξάνθη’ όπου καθιερώθηκε ως βασικός και δύο χρόνια αργότερα η Ζενίτ έδωσε 900.000 ευρώ στην ομάδα της Θράκης για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από 5,5 χρόνια στη Ρωσία (164 ματς με τη Ζενίτ, 71 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ), επέστρεψε στην Ελλάδα ως δανεικός στον Ολυμπιακό, στα τέλη Ιανουαρίου του 2019, ενώ έξι μήνες μετά συνέχισε την καριέρα του στην Τουρκία και την Γκαζιαντέπ, όπου παρέμεινε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020. Το τελευταίο πέρασμά του πριν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν η εξάμηνη παρουσία του στη ρωσική Άρσεναλ Τούλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.