ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θα… «αναστενάξει» μέχρι και το γρασίδι: Το δίδυμο «σκέτη φωτιά» στο ντέρμπι του Μιλάνου (φώτο)

Η Ντιλέτα Λεότα και η Ελεονόρα Ινκαρντόνα θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις

Θα… «αναστενάξει» μέχρι και το γρασίδι: Το δίδυμο «σκέτη φωτιά» στο ντέρμπι του Μιλάνου (φώτο)

Μπορεί το Μιλάνο να ζει στο ρυθμό του Ίντερ – Μίλαν, ωστόσο το γρασίδι φαίνεται πως θα… «αναστενάξει» για άλλους λόγους και συγκεκριμένα για έναν… μελαχρινό και έναν ξανθό! 

Όλοι περιμένουν τι θα κάνουν οι 22 ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο αλλά τα βλέμματα πολλών στρέφονται και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Εκεί θα συναντήσει κανείς την Ντιλέτα Λεότα και την Ελεονόρα Ινκαρντόνα. Οι δυο καλλονές εξ’ Ιταλίας είναι ρεπόρτερ του DAZN στο παιχνίδι και είναι αλήθεια πως δεν τους… ξεφεύγει τίποτα.

Η «παλιά» Ντιλέτα γέννησε τον Αύγουστο την κόρη της Άρια και επέστρεψε στη δράση ενώ η Ελεονόρα, γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια στην Ιταλία, κάνει ντεμπούτο.

Μια μια ξανθιά και η άλλη μελαχρινή η οποία μάλιστα απασχόλησε πρόσφατα τα ΜΜΕ με το φιλί στο στόμα της κολλητής της σ’ αγώνα μπάσκετ στην Ιταλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.