ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Το Twitter αποθέωσε την ΑΕΚ για την επική της νίκη στην Κροατία – «Μιχάλη, ο Κωστής καθάρισε»

Η πιο σπουδαία στιγμή στο ματς ανήκει επάξια στον σκόρερ του «χρυσού» τέρματος της ΑΕΚ Κώστα Γαλανόπουλο

Το Twitter αποθέωσε την ΑΕΚ για την επική της νίκη στην Κροατία – «Μιχάλη, ο Κωστής καθάρισε»

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην Κροατία και όπως είναι λογικό το Twitter το «γλέντησε»!

Μάλιστα, η εν λόγω νίκη, κατάφερε να δώσει χαρά αλλά και να συγκινήσει τους φιλάθλους της Ένωσης αλλά και την ελληνική κοινωνία που παραμένει παγωμένη από τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η πιο σπουδαία στιγμή στο ματς ωστόσο ανήκει επάξια στον σκόρερ του «χρυσού» τέρματος της ΑΕΚ μέσα στο «Μαξιμίρ», τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής μόλις έβαλε το γκολ έβγαλε το μαύρο περιβραχιόνιο και το έδειξε στο πέταλο των οργανωμένων της κροατικής ομάδας Bad Blue Boys.

Με αυτόν τον τρόπο αφιέρωσε την τεράστια νίκη της «Ένωσης» στον Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και έδωσε «χαστούκι» στον ναζισμό.

Φυσικά, αυτή η κίνηση δεν έμεινε ασχολίαστη από το Twitter που συγκινήθηκε αλλά και πλημμύρισε με υπερηφάνεια για τον σπουδαίο παίκτη.

«Μιχάλη, ο Κωστής καθάρισε», «Ρισπεκτ… Και μπροστά στους φασίστες» και «Εμφανισάρα στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ. Ο πανηγυρισμός του Γαλανοπούλου θα μείνει στην ιστορία!» είναι μερικά από τα σχόλια.

https://twitter.com/newpalio/status/1691552748964135067

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.