ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σαν αυτό που έζησα σήμερα δεν έχει» – Συγκινημένος με τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ

«Εύχομαι σε μερικά χρόνια να παίζουμε και σε ακόμα μεγαλύτερο στάδιο»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σαν αυτό που έζησα σήμερα δεν έχει» – Συγκινημένος με τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε μία μεγάλη νίκη, που νίκησε με 2-0 σετ τον Αντρές Αντράντε και έκανε το 3-1 για την Ελλάδα απέναντι στο Εκουαδόρ, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στο World Group I του Davis Cup.

Ο Έλληνας τενίστας μετά το ματς δήλωσε την ικανοποίησή του για όσα κατάφερε η ελληνική ομάδα, ενώ εξέφρασε τη μεγάλη συγκίνησή του για τον κόσμο που μαζεύτηκε και δημιούργησε ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ παρά την κακοκαιρία.

«Εγώ και η ομάδα εκτιμούμε πάρα πολύ το γεγονός ότι ήρθατε στο ΟΑΚΑ για να μας στηρίξετε, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Θα μας μείνει αξέχαστο. Σαν αυτό που έζησα σήμερα, δεν έχει!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εύχομαι σε μερικά χρόνια να παίζουμε και σε ακόμα μεγαλύτερο στάδιο, σε έναν τελικό του Davis Cup. Έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε ανάμεσα στις καλύτερες χώρες του κόσμου. Ελπίζουμε να βρεθούμε στο World Group, στο αντίστοιχο Mundial του τένις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.