ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Super League 1: Πλησίασε τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ μετά το διπλό στη Λιβαδειά 

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Super League 1: Πλησίασε τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ μετά το διπλό στη Λιβαδειά 

Η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Super League και με 21 πόντους ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι Κιτρινόμαυροι προσπέρασαν τον Βόλο, ο οποίος έχει 20 βαθμούς σε 9 αναμετρήσεις, ενώ μετά το «διπλό» στη Λιβαδειά, οι Κιτρινόμαυροι μείωσαν στους 6 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (27 πόντοι).

\Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν 17 πόντους και τους Ασπρόμαυρους 16. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 2-0, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης. Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία (20:00).

Στην 10η αγωνιστική δεσπόζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/10 στις 19:30. Ο Ολυμπιακός την ίδια ημέρα στις 16:00 υποδέχεται τη Λαμία, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει το Σάββατο (29/10, 19:30) στον Βόλο.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής: 

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής: 

Η βαθμολογία: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.