ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το μονοθέσιο του Hamilton πουλήθηκε σε δημοπρασία σε τιμή ρεκόρ

Το μονοθέσιο του Hamilton πουλήθηκε σε δημοπρασία σε τιμή ρεκόρ

Οίκος δημοπρασιών πέτυχε τιμή πώλησης ρεκόρ για τη McLaren MP4-25A, με την οποία ο LewisHamilton είχε κερδίσει το Grand Prix Τουρκίας το 2010.

Η πώληση του μονοθεσίου έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έτσι, η νίκη του Hamilton στο Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας συνέβαλε στην αύξηση της τιμής πώλησης που έφτασε στα 6,6 εκατομμύρια δολάρια (η αρχική εκτίμηση ήταν μεταξύ 5 και 7 εκατομμυρίων).

Έτσι, πρόκειται για το δεύτερο πιο ακριβό μονοθέσιο που δημοπρατείται μετά τη Ferrari του Schumacher που είχε δοθεί το 2017 για 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Η δημοπρασία έγινε στο Silverstone, όπου οι υποψήφιοι αγοραστές είχαν την ευκαιρία να δουν την McLaren MP4-25A σε δράση. Φυσικά, οι μηχανικοί της ΜcLaren είχαν φροντίσει ούτως ώστε το πλαίσιο και ο 2,4 V8 κινητήρας να είναι σε τέλεια κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη συγκεκριμένη δημοπρασία, οι ιθύνοντες της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes αλλά του οίκου δημοπρασιών σκέφτονται να προχωρήσουν και σε άλλες πωλήσεις μονοθεσίων που έχει οδηγήσει ο πρωταθλητής καθώς εκτιμούν πως μπορούν να «σπάσουν» σύντομα το ρεκόρ του Schumacher.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.