Formula 1: Η κόντρα Χάμιλτον – Φερστάπεν επέστεψε – Τι αποφασίστηκε για τον νικητή

Formula 1: Η κόντρα Χάμιλτον – Φερστάπεν επέστεψε – Τι αποφασίστηκε για τον νικητή

Πριν μια εβδομάδα ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ του Λιούις Χάμιλτον και του Μαξ Φερστάπεν στο βραζιλιάνικο Γκραν Πρι της Formula 1 και χρειάστηκαν 7 μέρες για να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του νικητή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαξ Φερστάπεν στη στροφή 4, στον 48ο γύρο, όπως πολλοί πιστεύουν, ώθησε εκτός πίστας -και βγήκε και ο ίδιος- τον Λιούις Χάμιλτον.

Το περιστατικό εξετάστηκε από τους αγωνοδίκες της Formula 1 επί τόπου οι οποίοι έκριναν ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω διευρένηση. Την Τρίτη η Mercedes επανήλθε υποβάλλοντας αίτημα επανεξέτασης καθώς παρείχε νέο υλικό από την εμπρόσθια κάμερα στο μονοθέσιο του Μαξ Φερστάπεν. Mercedes και Red Bull κλήθηκαν σε ακρόαση χθες σήμερα όμως έγινε γνωστή η απόφαση του αρμόδιου οργάνου της FIA ότι δεν θα ανοίξει ξανά ο φάκελος της έρευνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό σημαίνει ότι η διαφορά ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και τον Μαξ Φερστάπεν παραμένει στους 14 βαθμούς καθώς ο οδηγός της Red Bull διατηρεί τη δεύτερη θέση που κέρδισε στο βραζιλιάνικο GP και ο Βάλτερι Μπότας την τρίτη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.