ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Formula 1: Άνετο «1-2» για την Mercedes – Καταστροφή για Ferrari – Πρώτος ο Λ. Χάμιλτον

Formula 1: Άνετο «1-2» για την Mercedes – Καταστροφή για Ferrari – Πρώτος ο Λ. Χάμιλτον

Ο δεύτερος αγώνας σε Αυστριακό έδαφος δεν έκρυβε τις ίδιες εκπλήξεις που είχε το πρώτo Grand Prix της φετινής σεζόν. Ο Λούις Χάμιλτον, που ξεκίνησε από την pole position, είχε μια εύκολη νίκη.

Στη δεύτερη θέση του πόντιουμ ανέβηκε ο ομόσταβλος του Βάλτερι Μπότας, καθώς πέρασε αρκετά νωρίς τον Κάρλος Σάινθ και λίγους γύρους πριν το τέλος πέρασε και τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο οδηγός της Ρεντ Μπουλ τερμάτισε τελικά τρίτος, ενώ τέταρτος ήταν ο άλλος οδηγός των «ταύρων» Αλεξάντρ Άλμπον, που στους τελευταίους γύρους δέχθηκε έντονη πίεση από τον Κάρλος Πέρες. Ο Μεξικανός όμως είδε έναν πρόβλημα που απέκτησε σε αυτή τη μάχη να τον ρίχνει στην έκτη θέση, με τον Λάντο Νόρις της ΜακΛάρεν να τον περνάει.

Από εκεί και πέρα ήταν μια τραγική ημέρα για τους οδηγούς της Ferrari, οι οποίοι συγκρούστηκαν στην εκκίνηση και αποσύρθηκαν από το Grand Prix.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.