ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Formula 1: Ο Lewis Hamilton πήρε την pole position για πρώτη φορά μετά από το 2021

Σε μια χρονιά που χαρακτηρίζεται από την απόλυτη κυριαρχία της Red Bull και του Max Verstappen

Formula 1: Ο Lewis Hamilton πήρε την pole position για πρώτη φορά μετά από το 2021

Μέρα που δεν θα ξεχάσουν η σημερινή για τη Mercedes, καθώς ο Lewis Hamilton πήρε την pole position στο γκραν πρι της Ουγγαρίας, για πρώτη φορά μετά το 2021!

Ο Lewis Hamilton χθες δήλωνε ότι το αυτοκίνητο ήταν στα χειρότερά του σήμερα όμως κατάφερε να τερματίσει πρώτος στα τρίτα δοκιμαστικά και να κάνει την έκπληξη στις κατατακτήριες δοκιμές παίρνοντας την pole position για 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Max Verstappen στην τελευταία του προσπάθεια.

Πρόκειται προφανώς για μια σημαντική στιγμή για τον Βρετανό ο οποίος παλεύει μαζί με την Mercedes να επανέλθει στις νίκες και στις πρώτες θέσεις.

Η τελευταία του pole position ήταν όταν πήρε και την τελευταία του νίκη, στη Σαουδική Αραβία το 2021.

Ακολούθησε ο δραματικός τελικός του Αμπου Ντάμπι και η αλλαγή των κανονισμών από το 2022, όταν και η Mercedes εισάγωντας κάποεις καινοτομίες απέτυχε να φτιάξει μονοθέσιο που να αγωνίζεται για νίκες.

Επιμένοντας στο ίδιο concept και φέτος η γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις και ξεκινήσε άμεσα την αλλαγή concept μέσα στη χρονιά φέρνοντας συνεχείς βελτιώσεις από γκραν πρι σε γκραν πρι.

Αυτή ήταν η πρώτη pole position για φέτος για τη Mercedes, σε μια χρονιά που χαρακτηρίζεται από την απόλυτη κυριαρχία της Red Bull και του Max Verstappen.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.