ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αλλαγή σελίδας για το Hyundai Kona με νέα και εκσυγχρονισμένη γενιά

Όλες οι λεπτομέρειες για τη δεύτερη και ολοκαίνουργια γενιά του B-SUV της Hyundai βρίσκονται πλέον υπό το φως των προβολέων

Αλλαγή σελίδας για το Hyundai Kona με νέα και εκσυγχρονισμένη γενιά

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona είναι πιο προηγμένο σε όλα τα επίπεδα από το προηγούμενο και με μπροστάρη την ηλεκτρική εκδοχή του, επιταχύνει το ηλεκτρικό όραμα της φίρμας.

Έτσι διατηρούνται οι δύο ηλεκτρικές εκδόσεις στην γκάμα, με την Long Range να έχει μπαταρία χωρητικότητας 65,4 kWh, ισχύ 218 PS με 255 Nm και πάνω από 490 km αυτονομίας κατά WLTP. Όσο για τη Standard range, έχει μπαταρία 48,4 kWh, 156 PS και επίσης 255 Nm, χωρίς να ξεκαθαρίζεται η αυτονομία.

Αναφέρεται όμως ότι υπάρχει πλέον διαθέσιμη η τεχνολογία V2L, με τη βοήθεια της οποίας το Kona -που χρησιμοποιεί ηλεκτρική αρχιτεκτονική 400V- μπορεί να τροφοδοτήσει με ηλεκτρική ενέργεια και άλλον καταναλωτή. Ακολουθεί δηλαδή το πρότυπο που εγκαινίασε το Ioniq 5 και για την ακρίβεια μπορεί να δώσει έως και 3,13 kVA (για τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα).

Το ίδιο το αυτοκίνητο τώρα, μπορεί να φορτίσει από το 10 έως το 80% της χωρητικότητα της μπαταρίας σε 41 λεπτά της ώρας σε ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος.

Επιπλέον το νέο i-Pedal επιτρέπει στον οδηγό να ορίζει την ταχύτητα του Kona χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο το πεντάλ του γκαζιού, με το σύστημα να διατηρεί την προσαρμοζόμενη λειτουργία του και να ακινητοποιεί εντελώς το αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.