ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

H Renault αλλάζει ριζικά – Θα είναι η Nissan μέρος αυτής της αλλαγής;

Το οργανόγραμμα της Renault διαχωρίζει σε 5 τομείς την λειτουργία της εταιρείας, προβλέπει νέες συνεργασίες και πολλά ηλεκτρικά μοντέλα αλλά αφήνει κι ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα συμβεί με τη Nissan...

H Renault αλλάζει ριζικά – Θα είναι η Nissan μέρος αυτής της αλλαγής;

Η Renault ανακοίνωσε το στρατηγικό της πλάνο για τα επόμενα έτη και σε αυτό περιλαμβάνονται ουκ ολίγες εκπλήξεις. Τα αυτονόητα είναι ότι και οι Γάλλοι θέλουν να γίνουν η Νο 1 δύναμη στα ηλεκτρικά μοντέλα.

Η Tesla της Ευρώπης όπως ειπώθηκε από επίσημα χείλη. Το ηλεκτρικό τους πλάνο, προβλέπει το λανσάρισμα πολλών νέων EV’s τα προσεχή έτη αλλά κυρίως τεχνολογιών που θα τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Ο ισχυρός άνδρας της φίρμας, Luca De Meo, ενημέρωσε τους μετόχους και επενδυτές ότι στοχεύει τα περιθώρια κέρδους της εταιρείας να αυξηθούν από το 5% που αναμένονται φέτος, στο 8% έως το 2025 και στο 10% το αργότερο μέχρι το 2030.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι έπειτα από μια δύσκολη 3ετιά λόγω πανδημίας, ελλείψεων σε πρώτες ύλες και ημιαγωγούς η Renault είναι έτοιμη να επενδύσει, σε ρευστό, περισσότερα από 2 δισ ευρώ ετησίως από το 2023, χρήματα τα οποία θα αυξηθούν στα 5 δισ ευρώ ετησίως, από το 2025 και μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.