ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το νέο Audi Q6 e-tron δοκιμάζει τις αντοχές του στα χιόνια

Η μελλοντική σειρά μοντέλων Q6 e-tron σηματοδοτεί την απαρχή της ηλεκτρικής κινητικότητας στην έδρα της Audi στο Ingolstadt.

Το νέο Audi Q6 e-tron δοκιμάζει τις αντοχές του στα χιόνια

Το Audi Q6 e-tron είναι μόνο η αρχή της μεγαλύτερης επίθεσης, της μάρκας με τα τέσσερα δαχτυλίδια, η οποία σκοπεύει να λανσάρει 20 νέα μοντέλα μέχρι το 2025, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά, θα είναι EV’s.

Η μελλοντική σειρά μοντέλων Q6 e-tron σηματοδοτεί την απαρχή της ηλεκτρικής κινητικότητας στην έδρα της Audi στο Ingolstadt. Μια εσωτερική μονάδα συναρμολόγησης μπαταριών υποστηρίζει τη δέσμευση της Audi για την ηλεκτρική κινητικότητα.

Η Audi δοκιμάζει επί του παρόντος το πρωτότυπο Q6 e-tron, που προορίζεται για παραγωγή στο μακρινό ευρωπαϊκό βορρά υπό αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Η μελλοντική σειρά μοντέλων είναι η πρώτη που θα κατασκευαστεί με τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE).

Με το 800V ηλεκτρικό σύστημα, τους ισχυρούς και αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης μπαταριών και φόρτισης και μια καινούρια αρχιτεκτονική ηλεκτρονικών συστημάτων, το πρωτότυπο Q6 e-tron σηματοδοτεί το επόμενο σημαντικό βήμα στην ηλεκτροκίνηση και την ψηφιοποίηση της γκάμας μοντέλων της Audi.

Η επερχόμενη σειρά μοντέλων Q6 e-tron, η οποία διατίθεται σε εκδόσεις αμαξώματος SUV και Sportback, αντιπροσωπεύει τη βιώσιμη παραγωγή, την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού στην εγκατάσταση του Ingolstadt, και το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρείας. Η Audi μεταμορφώνεται με γρήγορο ρυθμό σε κορυφαίο connected πάροχο, πλήρως ηλεκτρικής premium κινητικότητας. Και το κάνει αυτό πάνω σε ισχυρά οικονομικά θεμέλια: Ο όμιλος Audi έκλεισε το οικονομικό έτος 2022 με αποτελέσματα ρεκόρ.

«Η στρατηγική μας Vorsprung 2030 παρέχει τις σωστές απαντήσεις, ακόμη και σε περιόδους πολλαπλών κρίσεων», λέει ο Markus Duesmann, Διευθύνων Σύμβουλος της AUDI AG. «Εστιάζουμε πλήρως στη βιωσιμότητα και προωθούμε συστηματικά την ψηφιοποίηση και την ηλεκτροκίνηση των προϊόντων μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.