ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

Ετοιμάζεται το νέο Nissan Leaf

H τρίτη γενιά του Nissan Leaf είναι στα σκαριά και αναμένεται εντελώς διαφορετική από ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα

Ετοιμάζεται το νέο Nissan Leaf

Ήταν τέλη Φεβρουαρίου όταν η ιαπωνική φίρμα ανακοίνωνε το τέλος της παραγωγής της δεύτερης γενιάς του Nissan Leaf. To μοντέλο όμως θα συνεχίσει να υφίσταται στην γκάμα της Nissan, περνώντας στην τρίτη του γενιά.

Όπως μεταδίδει το Autocar, οι δοκιμές εξέλιξης του νέου Leaf έχουν κιόλας ξεκινήσει. Με μια σημαντική διαφορά. Η νέα γενιά θα είναι SUV, όπως μας έδειξαν οι Ιάπωνες και με το πρωτότυπο Chill-Out, στα τέλη του 2021.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η διαδικασία παραγωγής του καινούργιου μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάρτιο στο εργοστάσιο της Nissan, στο Sunderland της Αγγλίας. Στη συγκεκριμένη μονάδα άλλωστε, η εταιρεία έχει κάνει μια τεράστια επένδυση, ώστε να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις για να μπορεί να προχωρήσει απρόσκοπτα η παραγωγή τόσο του Leaf όσο και των λοιπών μελλοντικών μοντέλων της φίρμας. Με το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Juke να ξεχωρίζει.

Τα στελέχη της Nissan έχουν δηλώσει ότι σκοπός τους είναι να αυξηθεί η χρήση ποσοστού ενέργειας που θα παράγεται από ανανεώσιμες πηγές, από το 20% του σήμερα στο 100%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιστρέφοντας στο Leaf αυτό καθαυτό, επί του παρόντος δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες γύρω από το μοντέλο. Μοιάζει όμως αρκετά πιθανό να βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF–EV, με την χωρητικότητα των μπαταριών να ξεκινά από τις 66 και φτάνει στις 91 kWh. Γεγονός που συνεπάγεται γενναία αύξηση στην αυτονομία του επερχόμενου Nissan Leaf.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.