ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό: Νεκρός ο διάσημος οδηγός Κεν Μπλοκ σε δυστύχημα με snowmobile (βίντεο)

Κατά την διάρκεια της καριέρας του κέρδισε πολλά μετάλλια στους αγώνες rallycross στα X-Games

Σοκ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό: Νεκρός ο διάσημος οδηγός Κεν Μπλοκ σε δυστύχημα με snowmobile (βίντεο)

Θρήνος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με το θάνατο του Κεν Μπλοκ. Ο 55χρονος Αμερικανός οδηγός αγώνων και κασκαντέρ έχασε τη ζωή του στη Γιούτα, όταν ανετράπη το snowmobile που οδηγούσε και τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έχασε τον έλεγχο του snowmobile που οδηγούσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όταν βρέθηκε από τους διασώστες ήταν ήδη αργά αφού ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος λόγω των τραυμάτων του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τοπικού γραφείου του Σερίφη, το ατύχημα του 55χρονου συνέβη στις 14:00 το μεσημέρι στην περιοχή Mill Hollow όταν το snowmobile που οδηγούσε απογειώθηκε σε ένα άλμα, αναποδογύρισε και τον καταπλάκωσε.

Ανακοίνωση για τον θάνατό του έκανε και η ομάδα του, η περίφημη The Hoonigans.

O Kenneth Paul Block εμφανίστηκε στο χώρο των ράλι το 2005 με ενα Subaru WRX STi και αμέσως κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου πρωτο-εμφανιζόμενου της χρονιάς. Δύο χρόνια μετά, το 2007, έκανε το επόμενο βήμα με τη συμμετοχή του στο WRC.

To 2008 έγινε γνωστός και πέρα από τις ΗΠΑ με την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή του TopGear, ενώ το 2009 παρουσιάστηκε το Gukmhana 2, που ήταν το πιο viral video της χρονιάς.

Από το 2014 έως και το 2017 ο Block, ο οποίος ήταν και επιτυχημένος επιχειρηματίας και από τους ιδρυτές της DC Shoes, μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross με τη Ford. Η συνεργασία αυτή ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2021, ενώ από τότε συνεργάστηκε και πάλι με τη Subaru αλλά και με τη Audi.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.