ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η τραγική σύμπτωση του Ken Block με την κόρη του (βίντεο)

Κατά την διάρκεια της καριέρας του κέρδισε πολλά μετάλλια στους αγώνες rallycross στα X-Games

Η τραγική σύμπτωση του Ken Block με την κόρη του (βίντεο)

Σε ηλικία μόλις 55 ετών, ο Ken Block, έχασε τη ζωή του σε ένα δυστύχημα με snowmobile κοντά στο ράντσο του στην Γιούτα.

Έχοντας μία μεγάλη πορεία πίσω του στον χώρο του αυτοκινήτου και του θεάματος, ο Ken Block ήταν και ένας αφοσιωμένος πατέρας τριών παιδιών.

Εδώ και καιρό είχε κοντά του την αγαπημένη του κόρη Lia, την οποία προσπαθούσε να βάλει μέσα στα “κόλπα” της γρήγορης και θεαματικής οδήγησης.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι στον λογαριασμό του Block στο twitter, η τελευταία ανάρτηση λίγες ώρες πριν βγει για την μοιραία βόλτα με το snowmobile αφορούσε την κόρη του.

Όπως βλέπουμε στην ανάρτηση, ο Ken Block μας ενημερώνει ότι “Το 4ο και τελευταίο επεισόδιο η 16χρονη Lia, η οποία αγόρασε και έφτιαξε ένα Audi Quattro θα είναι ζωντανά αύριο στο κανάλι μου στο YouTube”.

Και συνεχίζει λέγοντας: “Αναρωτιέμαι αν τελικά θα καταφέρει με το Audi να κάνει donut. Ή αν το αυτοκίνητο θα σπάσει στην προσπάθεια. Συντονιστείτε για να δούμε”.

Η ανάρτηση στο twitter είναι συγκλονιστική, με δεδομένα όλα όσα επακολούθησαν και τον ξαφνικό θάνατο του Ken Block. Και έχει μαζέψει δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και θλίψης από φίλους και θαυμαστές του Block και της οικογένειάς του.

Ποιος ήταν ο Ken Block;

O Kenneth Paul Block εμφανίστηκε στο χώρο των ράλι το 2005 με ένα Subaru WRX STi και αμέσως κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου πρωτο-εμφανιζόμενου της χρονιάς. Δύο χρόνια μετά, το 2007, έκανε το επόμενο βήμα με τη συμμετοχή του στο WRC.

To 2008 έγινε γνωστός και πέρα από τις ΗΠΑ με την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή του TopGear, ενώ το 2009 παρουσιάστηκε το Gukmhana 2, που ήταν το πιο viral video της χρονιάς.

Από το 2014 έως και το 2017 ο Block, ο οποίος ήταν και επιτυχημένος επιχειρηματίας και από τους ιδρυτές της DC Shoes, μετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross με τη Ford. Η συνεργασία αυτή ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2021, ενώ από τότε συνεργάστηκε και πάλι με τη Subaru αλλά και με τη Audi.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.