ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Οι Γερμανοί ξέρουν για το ελληνικό Pony. Εμείς όχι!!! [videos]

Οι Γερμανοί ξέρουν για το ελληνικό Pony. Εμείς όχι!!! [videos]

Το Citroen Namco Pony, το κλασσικό Pony των 70s, αυτό που ανάθρεψε, ταξίδεψε και μύησε στα μυστικά της αυτοκίνησης μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων επανέρχεται!!! Το Pony II είναι έτοιμο από τον Πέτρο Κοντογούρη, γιό του ανθρώπου που είχε την ιδέα για το πρώτο της σειράς.

Οι Γερμανοί ξέρουν τα πάντα για το αυτοκίνητο. Τι μπορεί να κάνει, κάτω από ποια φιλοσοφία είναι σχεδιασμένο, γιατί δε βγαίνει στην παραγωγή. Το μεγαλύτερο ίσως κανάλι της χώρας τους, το ZDF, έχει κάνει θέμα γι’ αυτό. Εμείς όχι απλά το αγνοούμε, αλλά κάνουμε και ότι είναι δυνατόν, με τη βοήθεια της γραφειοκρατίας, να μη βγει στην παραγωγή. Να μην αποκτήσει ο γεωργός και ο επαγγελματίας ένα οικονομικό αυτοκίνητο φτιαγμένο από ελληνικά χέρια, από εγχώρια χέρια, όπως γίνεται σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου.

Kαι μετά μας φταίνε ο Τσίπρας, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Γιωργάκης, ο Στουρνάρας, ο Κωστάκης κι ο Άκης. ΑΞΙΟΙ της μοίρας μας είμαστε, μαζί με όλους αυτούς που διστάζουν να βάλουν την υπογραφή τους να δούμε το Pony II στους δρόμους της Ευρώπης όλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.