Στο σφυρί η Ferrari F50 του Mike Tyson: Πόσο πωλείται

Πρόκειται για ένα από τα πιο εικονικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας, αφετέρου άνηκε στον διάσημο μποξέρ

Στο σφυρί η Ferrari F50 του Mike Tyson: Πόσο πωλείται

H Ferrari F50 του πρωταθλητή μποξ, Mike Tyson, βγαίνει στο σφυρί και η πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 5,5 εκατομμύρια δολάρια.

Από τις 19 Αυγούστου και για μία μέρα, η Gooding & Company βγάζει σε πλειστηριασμό μια ξεχωριστή Ferrari F50. Λέμε ξεχωριστή γιατί αφενός πρόκειται για ένα από τα πιο εικονικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας, αφετέρου άνηκε στον διάσημο μποξέρ, Mike Tyson.

Η συγκεκριμένη F50 έχει αριθμό πλαισίου 104220 και περάσει από το κατώφλι του εργοστασίου στις 13 Φεβρουαρίου 1996. Φυσικά, η απόχρωση είναι η κλασική Rosso Corsa και αποτελεί μία από τις 55 μονάδες που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για την αγορά της Αμερικής.

Στα χέρια του Mike Tyson έμεινε μέχρι το 2001, όταν πουλήθηκε στον συνιδρυτή της Infospace, Kevin Marcus. Τις επόμενες δύο δεκαετίες, το αυτοκίνητο πέρασε από πολλά χέρια συλλεκτών, αλλά αυτόν τον Μάιο, ο σημερινός ιδιοκτήτης αποφάσισε να υποβάλει σε ένα “βαρύ” σέρβις το αυτοκίνητο, που περιλάμβανε -μεταξύ άλλων- νέο συμπλέκτη και ελαστικά, για να βγει στο σφυρί… σαν καινούργιο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κόστος που δαπανήθηκε πάνω στο αυτοκίνητο το τελευταίο εξάμηνο αγγίζει τα 75.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η Ferrari F50 θα δοθεί στον νέο ιδιοκτήτη με την αποσπώμενη σκληρή οροφή, τα εργαλεία της, το βιβλίο εγγύησης και πολλά άλλα. Τέλος, το ιταλικό δημιούργημα έχει γράψει μόνο 9.966 χιλιόμετρα στον δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.