ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γ. Τράγκας: «Να κάτσουν στο σκαμνί όσοι απομάκρυναν πυροσβέστες από ΕΜΑΚ λόγω εμβολίων! Να παραιτηθεί ο Χαρδαλιάς!»

Γ. Τράγκας: «Να κάτσουν στο σκαμνί όσοι απομάκρυναν πυροσβέστες από ΕΜΑΚ λόγω εμβολίων! Να παραιτηθεί ο Χαρδαλιάς!»

Σκληρές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης χρησιμοποίησε ο Γ.Τράγκας, πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων, αναφορικά με τις κυβερνητικές ευθύνες στην αποτέφρωση της χώρας και τις ευθύνες που έχουν ειδικά οι Ν.Χαρδαλιάς και Κ.Μητσοτάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Πρόκειται για κακούργημα! Μέχρι στιγμής έχουν καεί δεκάδες σπίτια μόνο στην Βαρυμπόμπη. Ολόκληρη η Ελλάς είναι στις φλόγες και οι Έλληνες πολίτες ψάχνουν για πυροσβεστικές δυνάμεις. Λογικά θα πρέπει να έχει παραιτηθεί ο κ. Χαρδαλιάς μέχρι το βράδυ!

Επίσης θα πρέπει να έχουν υποβάλλει παραιτήσεις όσοι έθεσαν πυροσβέστες ή άνδρες της ΕΜΑΚ σε διαθεσιμότητα οι οποίοι δεν είχαν κάνει το εμβόλιο. Πρόκειται για ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα.

Ολόκληρα τμήματα του πληθυσμού, έμειναν χωρίς πυροσβεστικές δυνάμεις και εναέρια μέσα. Είτε φταίνε τα εμβόλια, είτε η μη ενοικίαση πυροσβεστικών αεροσκαφών εγκαίρως, οι άνθρωποι αυτοί μαζί με τον Χαρδαλιά πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί.”

Τα σπίτια καίγονται ο Πρωθυπουργός τις… βουτιές του

Εδώ φωτιά, εκεί φωτιά, που είναι ο Πρωθυπουργός; Εδώ και αρκετά 24ωρα ο κόσμος αναρωτιέται αν υπάρχει προστασία του πολίτη ή εναέρια πυροσβεστικά μέσα ή τέλος πάντων κάποιος υπεύθυνος στο Μαξίμου. Τα σπίτια καίγονται… όμορφα στην Βαρυμπόμπη, οι κάτοικοι δεν ξέρουν πως να σώσουν τις περιουσίες του, αλλά το μόνο που κάνει ο σημερινός Πρωθυπουργός, είναι να συνεχίζει τις διακοπές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποτέ δεν τον ενδιέφεραν τα καθημερινά προβλήματα του λαού. Κακά τα ψέματα, με τη συμπεριφορά του και την αδιαφορία του, καθίσταται ο πλέον ανίκανος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.