ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Κουρουμπλής: «Δεν θα πάρω ποτέ πίσω αυτό που είπα – Οι άνθρωποι της κυβέρνησης αυτοθαυμάζονται»

Π.Κουρουμπλής: «Δεν θα πάρω ποτέ πίσω αυτό που είπα – Οι άνθρωποι της κυβέρνησης αυτοθαυμάζονται»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τόνισε εκ νέου ότι δεν παίρνει τίποτα πίσω απ’ όσα είπε περί «δολοφόνους».

«Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνατε. Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει» είπε προ ημερών στη Βουλή, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και αναφερόμενος στην κατάσταση στα νοσοκομεία και δη στις ΜΕΘ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε πως «μίλησα με τη συνείδησή μου» και αρνήθηκε να αναθεωρήσει τις δηλώσεις του, που τον οδήγησαν εκτός κόμματος.

«Εξέφρασα μία κραυγή αγωνίας χιλιάδων ανθρώπων που πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ» επεσήμανε.

Σχετικά με τα μηνύματα που δέχθηκε από τους συναδέλφους του στο κόμμα, ο κ. Κουρουμπλής επεσήμανε πως «όλοι οι συνάδελφοι δίνουν τη δική τους μάχη», ενώ ερωτώμενος για το τι τού είπε η Όλγα Γεροβασίλη επεσήμανε πως «μού μετέφερε τη διαγραφή μου».

«Δεν θα πάρω ποτέ πίσω αυτό που είπα» τόνισε ο βουλευτής.

Σχετικά με τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2022 και σε ερώτηση για το τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας μετά και τις δηλώσεις του, είπε πως «θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη γιατί εξαπάτησε βουλή και ελληνικό λαό».

Το σχόλιό του αυτό αφορούσε στα αποτελέσματα της μελέτης των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα για τις ΜΕΘ και το ΕΣΥ.

Είναι «συνταρακτικά τα στοιχεία στη μελέτη» επεσήμανε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «αδιαφορεί. Αν παρακολουθήσει κανείς τους ανθρώπους της κυβέρνησης, αυτοθαυμάζονται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενημέρωσε πως ο ίδιος και η ομάδα του έχουν συντάξει μία μελέτη για την ενίσχυση του ΕΣΥ, με το μικρότερο δυνατό κόστος και επεσήμανε πως την έστειλε στον υπουργό Υγείας ώστε να γίνει συζήτηση επ’ αυτής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.