ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

Κ.Μητσοτάκης: Σε πολιτικό αδιέξοδο μετά την επιτυχία του Eurogroup

Κ.Μητσοτάκης: Σε πολιτικό αδιέξοδο μετά την επιτυχία του Eurogroup

Έπειτα κι από την σε γενικές γραμμές επιτυχή, για την κυβέρνηση και τη χώρα, έκβαση του Eurogroup, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση, στεναχώρια, αλλά και πολιτικό αδιέξοδο.

Ειδικότερα, ζητά με αίτημα που κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την οικονομία, τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση.

Στην επιστολή του προέδρου της Ν.Δ. τονίζεται ότι «η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και την οικονομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπογραμμίζεται ακόμη ότι «η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα» και ζητείται προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή «για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.