ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Συνάντηση Τσίπρα-Θεοδωράκη: Το αστείο του Πρωθυπουργού στον επικεφαλής του Ποταμιού (φωτό)

Συνάντηση Τσίπρα-Θεοδωράκη: Το αστείο του Πρωθυπουργού στον επικεφαλής του Ποταμιού (φωτό)

Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε τον Σταύρο Θεοδωράκη όπου τον ρώτησε για την υγεία του και δεν παρέλειψε να κάνει και ένα αστείο με σκοπό να ξεκινήσουν ευχάριστα τη συζήτηση τους.

«Βλέπω ότι έχεις αδυνατίσει. Μην ανησυχείς εδώ θα σε ταΐσουμε», του είπε.

Κατά τα λοιπά, τη στήριξή τους στον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και στις προσπάθειές του για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με την απόφαση του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως το ζήτημα της λύσης έχει περάσει εδώ και αρκετό καιρό στην απέναντι πλευρά, ενώ υπογράμμισε πως Ελλάδα και Κύπρος μπορούν να αξιοποιήσουν την ευρωπαϊκή τους θέση. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για τα βρεθεί λύση, προσέθεσε ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως πρέπει να απομονωθούν οι εθνικιστές, ενώ σημείωσε πως υπάρχουν και στην Ελλάδα ορισμένοι που δεν επιθυμούν λύση στο Κυπριακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.