ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Σε ιδιώτη η αποκομιδή 1.500 τόνων σκουπιδιών με απόφαση του Γ. Μπουτάρη

Θεσσαλονίκη: Σε ιδιώτη η αποκομιδή 1.500 τόνων σκουπιδιών με απόφαση του Γ. Μπουτάρη

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε την απειλή του προς τους εργαζόμενους πράξη και προχώρησε στη προκήρυξη διαγωνισμού για να αναθέσει την αποκομιδή απορριμμάτων 1.500 τόνων σκουπιδιών σε ιδιωτική εταιρεία.

Η προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια αναφέρει ότι ο Δήμος θα διαθέσει 192.000 ευρώ για τρεις ημέρες αποκομιδής (400 τόνοι ημερησίως). Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα γίνει γνωστό αύριο στις 10:30.

Η απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να προχωρήσει σε σύμβαση με ιδιώτη για να καθαρίσει η πόλη εξόργισε τους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι αποφάσισαν κατά τη σημερινή ημέρα να εμποδίσουν τον στόλο απορριμματοφόρων ασφαλείας να εξέλθει από το αμαξοστάσιο του Δήμου. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα δεν θα μαζευτεί από τους κάδους ούτε μία σακούλα σκουπιδιών. Οι εργαζόμενοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα σχέδια Μπουτάρη για εμπλοκή ιδιώτη.

«Αύριο θα επιχειρήσουμε να εμποδίσουμε την διεξαγωγή του διαγωνισμού για να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας» δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης, κ. Κλεοπάτρα Χοροζίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.